söndag 26 maj 2013

MY LOVE TO THE LIPS .

Love these! Jag har alltid haft problem med att hitta bra läppsyl eller läppglans, vissa gör ju ens läppar helt torra och förstörda. Men dessa från Clarins är mina favoriter, dem är riktigt bra och läpparna ser riktigt fina och fräscha ut. Rekommenderar dessa läpp balm från Clarins! 

torsdag 16 maj 2013

LEAVING TOMORROW .

Imorgon åker jag och min kära till Mallorca. Har inte hunnit packa allt än, men får göra det imorgon bitti. Måste också hinna köpa lite tillbehör som skulle handlas idag...men hann tyvärr inte det efter jobbet. Så imon blir en stressig dag innan flyget. Hello sunniedays! (in one week).

(Som sagt lite längre ner i blogg inläggen så har vi inte hamnat där vi trodde, alltså i Alcudia utan är nu i Palma i Mallorca. Det blev ett missförstånd i bokningen.)

lördag 4 maj 2013

VACATION TO MALLORCA .

Fick ett meddelande idag efter jobbet av killen att han hade bokat resa till Alcudia i Mallorca (en liten ö bredvid Spanien). Har aldrig vart där så det ska bli kul och se hur det är där. Vi ska bo på hotellet som ni ser nedanför. Vi åker om ca 2 veckor...och behöver verkligen solen just nu. LÄNGTAR! 

(Hotellet på bilderna är inte hotellet vi bodde på och inte heller i Alcudia, det blev någon missförstånd med hotell bokningen. Lägger upp allt på bloggen när jag kommer hem. Men nu är vi i alla fall i Palma och det funkar väldigt bra. Nära till city och hamnen med mycket shopping.)